A PHOTOPOLY-nál már drónos munkákat is vállalhatsz, feltöltheted videós referencialinkjeidet vagy akár 360 fokos referencia képeidet is.

A fotósok adatlapja a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően új funkciókkal bővült. Szeretnénk minél inkább a profilotokba vágó munkákat adni nektek, így fontos, hogy részletesen megismerjük a képességeiteket és szakmai tapasztalatotokat. Éppen ezért a felmerülő igényekhez igazodva folyamatosan bővítjük a kategóriák és fotós technikák bejelölésének lehetőségeit.

Hogy mik az újdonságok?

  • A regisztráció 2. pontjában, a szakmai tapasztalataitok felsorolásánál mostantól bejelölhetitek, hogy vállaltok-e videó készítést és/vagy drónos munkákat. (lásd 1-es ábra)
1-es ábra
  • A regisztráció 3. pontjában lehetőségetek van videós referencia linkek elhelyezésére is. A „Kérjük add meg videós referenciád elérhetőségét” mezőbe, szóközzel elválasztva akár több url-t is bemásolhatsz, melyek videós alkotásaidra mutatnak. A megrendelések kezelésénél és a kiválasztási folyamat során ezeket figyelembe fogjuk venni.
  • Szintén a regisztráció 3. pontjánál a kiválasztható fotós kategóriák listája is bővült 2 elemmel: „drón fotózás” és „360 fokos fotózás”. A korábban megszokott módon már ezeket is kiválaszthatjátok és feltölthettek hozzájuk referencia képeket. (lásd 2-es ábra)

Kérjük, hogy aki az új funkcióknak (videózás, drónozás, 360 fokos fotózás) megfelelő tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik, az a fentiek szerint frissítse az adatlapját, hogy ilyen jellegű megbízásokkal is megkereshessünk titeket!

2-es ábra

A PHOTOPOLY csapatához beérkező friss és régebbi megrendelések tapasztalataira támaszkodva folyamatosan fejlesztjük az oldalunkat. A fotósaink véleménye pedig különösen fontos számunkra, így szívesen veszünk minden visszajelzést tőletek.

A megrendelői oldal fejlesztése is nagy erőkkel zajlik és remélhetőleg nagyon hamarosan el is készül. Így a már most is szép számmal hozzánk érkező offline megrendeléseket, terveink szerint az online megbízások sokaságával bővítjük majd a megrendelői oldal elindulásával.

Adataitok pontos és teljes kitöltése valamint referencia munkáitok feltöltése közös érdekünk. A fotózásokat, forgatásokat szervező csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy a szemlátomást sokasodó megrendelésekből, felétek záporozó megbízás cunamit gerjesszünk és minden regisztrált fotósunkat munkával kínálhassuk.

Ha bárhol elakadnál, a nap bármely szakában hívj minket telefonon, küldj e-mailt, vagy használd a PHOTOPOLY Chat funkcióját.