Ne hagyj ki semmit, hogy mi se hagyjunk ki téged a legjobb munkákból!

Kedves Fotográfus! Tisztelt Kolléga!

Ha elért Magyarország legújabb, leginkább szakmai és egyben leghatékonyabb fotózás szervező oldalának a híre és vetted a fáradságot, hogy beregisztráltál a PHOTOPOLY-ra, engedd meg, hogy együtt átnézzük, milyen információt miért kérünk tőled, hogyan használjuk ezeket fel a közös siker érdekében és miért nem praktikus kihagyni ezek megadását!

Kategóriák kiválasztása

Itt megadhatod, hogy milyen típusú megbízásokat szeretnél, vagy tudsz elvállalni. A hozzánk beérkező megrendelések leosztásánál elsőszámú szempont, hogy ne fussunk felesleges köröket azzal sem, hogy olyan munkával keresünk meg téged, amit nem szívesen csinálnál meg. Érdemes az eddigi fotózásaid alapján elsősorban a már jól bevált és általad kedvelt típusokat bejelölnöd. Ha van olyan típusú megbízás, amit csináltál már, de a saját praxisodban ritkán van rá lehetőséged, ne titkold előlük, jelöld be azt is bátran. A pozitív ügyfél élmény közös érdekünk, ezért kérlek, csak olyan feladat típust jelölj be, amit meg is tudsz valósítani! Nem szeretnénk tömegiszonyos fotóst rendezvényes és állatszőr allergiás alkotót kutyafotózással zaklatni. Természetesen minden megbízás előtt egyeztetünk veled, a megkereséseinkre adott nemleges válaszodat pedig következmények nélkül elfogadjuk.

Referencia képek

Az általad megjelölt kategóriák mindegyikéhez érdemes néhány képet is feltöltened. Ezzel megmutathatod nekünk, hogy a kiválasztott feladatban milyen alkotásokat tudsz létrehozni. Nem kérünk teljes portfoliót, elegendő, ha néhány az adott fotózási szegmensre vonatkozó képedet töltöd fel. Néhányan közületek remek saját weboldallal és benne csodás galériával is rendelkeztek, de engedd meg, hogy az idő szűkössége, az oldal gyorsaságának szem előtt tatása végett ebből ne nekünk kelljen válogatnunk. A képeidet nem tesszük ki a megrendelői oldalra, azokat nem publikáljuk, mindössze arra kellenek, hogy szakmai csapatunk meggyőződhessen az adott feladatban mennyire vagytok jók, kiválóak, korszakalkotók.

Profilkép

Tudjuk, hogy egy fotós kevés dolgot utál annyira, mint ha őt fotózzák, de a szükség nagy úr! A rólad készült portrét mindenképpen fontos feltöltened a profilodhoz, hogy egy konkrét munka kapcsán az adott megrendelőnek elküldve a személyes találkozásotok első perceit feszültségmentessé tehessük. Jó ha tudja ki fogja lefotózni a házát, gyermekét, cégét lakását, foltos aligátorát. A profilképed nem kerül ki a megrendelői oldalra, azt csak a mi háttércsapatunk látja és a fent említett megrendelő.

Cím(ek)

Egy megrendelés beérkezésekor minden PHOTOPOLY munkatárs a térképet kezdi böngészni. Hol lenne a meló és vajon hol van az országban ehhez a helyhez legközelebb, az adott témában profi fotós? Na ezért fontos, hogy a lakhelyedül szolgáló település mellett add meg azokat a városokat, melyeknek közelében szívesen vállalsz fotózást. A PHOTOPOLY alapelve, hogy a fotósai lakhelyénekközelében megbízást biztosítson, megrendelőinek pedig a helyszínt jól ismerő szakembert. Címeid megjelölésénél vedd számításba, hogy ez egy fontos szempont a kiválasztásnál. Jelölj meg tehát minden olyan települést, ahol sokat tartózkodsz és jelentősebb útiköltség felszámítása nélkül ott munkát tudsz teljesíteni!

Felszerelés

Nem a zsebedben szeretnénk turkálni és szakemberekként tudjuk, hogy a tehetséget nem forintban mérik. A felszerelések megadása azonban fontos, főleg a speciális eszközigényű melóknál (pl. Drón felvétel, greenbox fotózás).Szóval jó ha tudjuk, milyen cuccod van. A PHOTOPOLY csapatának fontos visszajelzés, ha tudjuk milyen feladatokat bízhatunk rád és milyen feladatnál lehet plusz eszközigényed. A felszerelésedről szóló információkat szintén bizalmasan kezeljük, azokat nem adjuk ki senkinek.

Regisztráció befejezése

A „Fejezd be, amit elkezdtél!” elve nálunk is működik. A félbehagyott, hiányos információkkal tűzdelt regisztráció alapján senkinek sem tudunk munkát biztosítani. Az összes rád vonatkozó mező kitöltése végeztével, kerülsz a PHOTOPOLY rendszerének elbírálható kategóriájába. Itt a művészeti csapat ellenőrzi a feltöltött képeidet és elfogadja, vagyalapos indokkal elutasítja a jelentkezésedet.

A regisztrációt csak egyszer kell elvégezned, azonban adataidat később is módosíthatod, az oda feltöltött információkat bármikor frissítheted!

A közös munka első lépéseként kérlek adj választ az összes feltett kérdésünkre és ha bárhol elakadnál, a nap bármely szakában hívj minket telefonon, küldj e-mailt, vagy használd a PHOTOPOLY Chat funkcióját.

Pontos infók, hatékony működés, sok megrendelés, gyors ügyintézés. Mi ezekre törekszünk! Kérlek segíts, hogy veled közös vállalkozásunkat mielőbb sikerre vihessük!

Köszönettel,

A PHOTOPOLY csapata