Szabadúszó fotósként az bizonyára számodra is az egyik legnagyobb kihívás az új ügyfelek bevonzása, a rengeteg adminisztratív teendő (szerződés, számlázás…), valamint a kapcsolattartás. De lehet ezt vajon másképp is csinálni? A PHOTOPOLY egy online fotózás szervező oldal, amelynek célja, hogy levegye az adminisztrációval és marketinggel kapcsolatos terheket a válladról.
Mindehhez csak regisztrálnod kell a PHOTOPOLY szerzői oldalán, ahová adataid, referencia képeid feltöltésével és alkotói preferenciáid, lokációd megjelölésével biztos lehetsz benne, hogy profilodnak leginkább megfelelő feladatokkal látunk el.

Ha a fentiek még nem győztek meg, összeszedtünk 10 nyomós érvet, hogy miért is érdemes regisztrálnod fotósként a PHOTOPOLY oldalára.

1) Mi szervezzük a munkát

A PHOTOPOLY oldalára érkező megrendeléseket egy háttércsapat kezeli, hogy te csak az alkotásra tudj koncentrálni. Az időpont- és helyszínegyeztetéstől a megrendelők igényein át minden információt összegyűjtünk számodra. Így a megrendelés folyamatát a kliensek számára, a munka elvégzését pedig számodra tesszük egyszerűvé.

2) Mi intézzük a marketinget és adminisztrációt

Egy teljes csapat dolgozik a kommunikáción, hogy minél több ügyfél bízzon meg minket a fotózás szervezésével. A PHOTOPOLY minden lehetséges eszközt felhasználva hirdeti szolgáltatásait a világhálón és a szakmában eltöltött több mint 20 éves kapcsolatrendszerén keresztül is. Tehát nem kell a SEO rejtelmeivel megismerkedned és méregdrága hirdetési platformok beállításaival töltened az idődet, ha új, érdekes, izgalmas megbízásokra vágysz.

3) Ellenőrzött és visszaigazolt megbízásokat közvetítünk

Nem húzzuk az idődet, csak ellenőrzött és visszaigazolt megbízásokat közvetítünk. A PHOTOPOLY online felületén jelentkező ügyfelek egyszerűen és gyorsan meg tudják rendelni a fotózást. Minden megrendelővel felvesszük a kapcsolatot, leegyeztetjük a részleteket, tisztázzuk a kérdéses pontokat és ha már fixáltuk a megbízást, akkor keresünk meg Téged. Így nem kell kellemetlen meglepetésre számítanod egy feladat elvégzése közben, hiszen mindent előre tisztázunk.

4) Garantáljuk a kifizetést

Nem a megrendelővel, hanem velünk állsz szerződésben, így amint teljesítetted a feladatot, feltöltötted a képeket és véglegesítettük azokat, indítjuk is a kifizetésedet. Nem kell attól tartanod, hogy eltűnik a megrendelő, hiszen vele mi állunk kapcsolatban. A PHOTOPOLY-val kötött szerződésed értelmében pedig, a minőségi munka végeztével a legrövidebb időn belül megkapod a díjazásodat.

5) Nem kell messzire utaznod a munkáért

Mindig a lakóhelyedhez közeli, és a számodra megfelelő feladattal keresünk meg, hogy ne az utazással, hanem a fotózással tölthesd az idődet. Ez az ügyfelek elégedettségét is előmozdítja, hiszen egy helyi alkotó területi rutinját semmi sem pótolhatja. Tehát az általad jól ismert környezetben vadászhatod a legjobb fényeket, a legjobb képekhez.

6) A preferenciáidnak megfelelő munka

A regisztráció során megoszthatod velünk, hogy milyen témákat fotóznál a legszívesebben. A feltöltött képeid alapján pedig megbizonyosodhatunk róla, hogy miben is vagy Te a legjobb. Mert mindenki jó valamiben, de csak pár dologban a legjobb. A megrendelések kiosztásánál, a tőled kapott információkat felhasználva, a számodra leginkább kedvelt és legjobban művelt műfajban adunk megbízást. Így biztos, hogy csak olyan munkát kapsz tőlünk, amit nem csak a pénz miatt szeretnél elvégezni.

7) Korrekt piaci árakon és alacsony jutalékkal dolgozunk

Nem célunk az árverseny megnyerése! Minőségi szolgáltatást nyújtunk, korrekt, piaci áron. A megbízások anyagi vonzatát minden esetben veled és az ügyféllel is előre tisztázzuk. Nálunk minden fotós a feladatnak és a befektetett munkának megfelelő összeget kapja, nincsenek kivételezettek. A veled egyeztetett összegből nincs levonás, az már csak a Tied.

8) A regisztráció ingyenes és nem jár kötelezettséggel

A PHOTOPOLY fotós oldalára ingyenesen regisztrálhatsz. Ha megkeresünk egy munkával és bármilyen okból nem tudod elvállalni, semmi gond! Az ajánlatunkat mindenféle következmény nélkül visszautasíthatod. Nem kell félned, hogy a legközelebbi neked termett feladattal ne keresnénk meg!

9) Kizárólag regisztrált tagok kapnak megbízást

Ahhoz, hogy a PHOTOPOLY fotóshálózat minden előnyét élvezhesd, regisztrálnod kell a fotós oldalon. Ezzel elfogadod a szerződési feltételeinket és informálsz minket, hogy miben számíthatunk rád. Emellett arról is tájékozódtál, hogy mi miben állunk a szolgálatodra, de ha bármilyen kérdés felmerül benned, munkatársaink állnak a rendelkezésedre.

10) Szakmai fejlődési lehetőség

A konkrét megbízások előtt, közben és után is melletted állunk. Átbeszéljük, hogy adott feladathoz mivel készülj, az elkészült munkádat pedig átnézzük és a jövőre vonatkozó építő jellegű tanácsokkal látunk el. A fotózásban jártas kollégainkhoz bátran fordulhattok szakmai segítségért, legyen szó az aktuális megbízásról, vagy csak a fotózásról általában. Nekünk is ez a szenvedélyünk!

10+1) A PHOTOPOLY BÓNUSZ

Ha Budapest belvárosában jártok, nálunk mindig jók vagytok egy kávéra és egy kiadós beszélgetésre.

Ha további kérdésed van, érdemes elolvasni oldalunkon a Kérdések és Válaszok menüpontot, ha itt sem találod meg a választ, akkor keress minket bátran e-mailben vagy a +36 30 320 9257-es számon.

Regisztrálj még ma a PHOTOPOLY országos fotóshálózatának tagjai közé! Like-old a Facebook oldalunkat, ahol többek között láthatod épp milyen fotózáson vettek részt a PHOTOPOLY-s fotósok.